• youtube
  • facebook
  • linkedin
  • sns03
  • sns01

"Jalma Anu Saé, Ngadamel Mesin Anu Hadé"

Anjeun bakal kéngingkeun solusi anu langkung saé kalayan harga anu saé pikeun bisnis anjeun!
Meunang Solusi

Faygo

Ngaran Nagara
Pidéo bubuka singget sareng évaluasi.Video perkenalan sareng évaluasi singgetVideo perkenalan sareng évaluasi singgetVideo perkenalan sareng évaluasi singget
+
warta

Puseur warta

warta
  • Asosiasi Industri Plastik Zhangjiagang pikeun nyegah tatu sareng proyék pelatihan kaamanan diluncurkeun di serikat Faygo Jam 9 dina 18 Agustus 2021, Sekretariat Asosiasi Industri Plastik Zhangjiagang sareng pamimpin kantor masarakat, ngarah tatu Zhangjiagang Gawé pikeun nyegah produc...
    12-Okt-2021
  • Ucapkeun wilujeung ka cicadas usum panas jeung Agustus panas, sarta Usher dina brand anyar September.Pikeun ngamimitian anu langkung saé dina usum énggal, sadaya karyawan FaygoUnion Fanciers bakal ngumpul babarengan, sareng kuartal kaopat kompetisi badé ngamimitian… Candak anjeun ka kaopat...
    Sép-30-2021
  • Dina prosés pamakéan sapopoé tina mesin niupan botol, éta bisa dilawan nu bakal sapatemon sababaraha masalah.Uni Friendly Flying Pigeon di handap ieu daptar sababaraha kaayaan anu langkung umum pikeun anjeun.Diajar di handap pikeun henteu panik deui nalika anjeun ngalaman masalah.1. Mesin d...
    Sep-21-2021