• sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
  • sns01

"Janten Jalma Anu Saé, Ngadamel Mesin Alus"

Anjeun bakal kéngingkeun solusi anu langkung saé pikeun harga bisnis anjeun!
Kéngingkeun Solusi

Faygo

Ngaran Nagara
Perkenalan sareng evaluasi ringkes pidéo。Perkenalan ringkes pidéo sareng évaluasi Perkenalan sareng evaluasi ringkes pidéo
+
news

Pusat berita

news
  • Festival Déwi parantos sumping, sareng FAYGOUNION parantos nyiapkeun salon pangaturan kembang kanggo para déwi. Dina nami kembang, déwi-déwi Cina bakal angkat babarengan dina kembang. Kuring miharep anjeun sadayana senang Déwi Déwi! Mawar, platycodons, carnations, daisies, guru ngenalkeun ...
    Mar-08-2021
  • urang gaduh dua bilik di dieu, hiji kanggo mesin niup botol PET sareng nomer stanna 11.1 C01, urang bakal mawa 4 rongga 6500-7200BPH PET mesin niupan botol di dieu (mesin tipe ieu kalayan fitur sapertos kieu: 1. Kecepatan tinggi; 2. Hemat énergi, ngan peryogi kakuatan operasi 22kw; 3. Gampang ...
    Feb-04-2021
  • Lebur mesin ditiupkeun lawon - Saringan Diperlukan dina topéng Faygo Plast Company nyobian anu pangsaéna pikeun merangan COVID-19 Kain anu ditiup ngalembereh mangrupikeun bahan inti pikeun masker, sesah pisan kanggo di pasar énggal-énggal. Faygo Plast ngahasilkeun kualitas luhur ngalembereh ditiup ditiup mesin extrusion ...
    Feb-04-2021